FORSIDE/KONTAKT

NYHEDER

PROFIL

BÆNKEN

GRAFER

HVORDAN?

POWERDAGE

TILBUD

LINKS

ECU FLASHING

facebook


ÅBENT HUS I PÅSKEN 2016
Torsda - Fredag - Lørdag er der som sædvanlig test til kun 100 kr i forbindelse med Bikx åbent hus.


Powercommander forhandler
Efter det sidste kursus med dynojet Europe kan vi nu kalde os autoriserede Powercommander forhandlere.
ECU FLASHING NU HOS TESTBÆNKEN:
Læs mere om dette spændende emne på vores facebook side.
Effektresultater fra påsken 2014

12. april 2014


I forbindelse med Bikx åbent hus Torsdag, Fredag og Lørdag, vil jeg som sædvanelig køre de populære tests til henh.vis 100 og 200kr
Resultater fra powerdagene 10. og 11. August 2013Tillykke
Den heldige vinder (t.v) af testbænkens powerkonkurrence får overrakt præmien: Et MICHELIN bagdæk til hans fine fireblade.


Tændingsmodul til pc5


Så er den her endelig.
Så er det nye tændingsmodul til powercommander 5 på markedet. Gør det muligt at hive de sidste hk ud af motorcyklen, ved at justere tændingen helt præcist ved alle omdrejninger, og endda individuelt for hver cyl og hvert enkelt gear. på nogle modeller kan omdrejningsbegrænseren også rykkes.


Transmission loss.

Det er nu muligt at beregne transmissionstabet endnu mere præcist (2% nøjagtighed) med den nye opdaterede software. D.v.s at vi kan beregne nøjagtig hvor mange motorheste den målte baghjulseffekt svarer til.Effektresultater fra 18. og 19. august 2012 er nu klar


Se dyno rummet efter en større ombygning, med helt nyt køleluft system.Effekt resultater fra påsken 2011 samt hayabusadagen er nu klar.


POWER DAGE

Hen over sommeren vil jeg lave en række dage, hvor man for små penge, kan få testet sin motorcykel. Effekt resultaterne vil blive lagt ud her på hjemmesiden ,så man kan sammenligne med andre deltagere.


Sidst på sæsonen vil blive trukket lod om et gavekort på 1000kr til MC Giganten Næstved, blandt de som har deltaget i årets løb.


effekt resultater


NY EDDYBREMSE
Jeg har nu modtaget den sidste nye opdaterede version eddybremse med vægtcelle til testbænken. det betyder, at målinger og justering af din motorcykel i fremtiden ,vil blive endnu mere præcis og effektiv.(Eddybremse er en anordning der i samspil med softwaren gør at man bla.a kan lave loaded runs,road simulation,constant velocity/rpm og steptest ,hvilket er et must ved mapping af f.eks powercommander.) Samtidig er bænken nedsænket til gulvhøjde.
ULTRALYD

Nu kan vi rense fastsiddende urenheder i karburator- og indsprøjtningsdyser med vores ultralyds bad.